Over mij

Mijn naam is Monique Lunenburg, trotse moeder van 3 kinderen: Bente, Janne & Kaj en partner van Jasper.

Ik  ben werkzaam als sportfysiotherapeut in Eindhoven en erkend Zwanger-Fit® docent. Daarnaast ben ik eigenaresse van Mam & Mo, waar ik heel trots op ben.

Tijdens mijn zwangerschappen merkte ik dat bewegen en actief zijn mij hielp om deze bijzondere periode nagenoeg klachtenvrij te doorlopen, zowel lichamelijk als mentaal. Het heeft me geholpen vertrouwen in mijn lijf te hebben tijdens de bevalling maar ook om weer snel te herstellen na de bevalling. Mede door mijn expertise als fysiotherapeut wist ik ook welke oefeningen goed voor me waren en wat ik beter niet kon doen. Deze tips en adviezen wil ik dan ook graag met jullie delen om er voor te zorgen dat ook jullie zwangerschap zo fijn en actief mogelijk verloopt.

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest, je wordt er sterk van zowel lichamelijk als mentaal en het geeft vertrouwen in je lijf. Dit is ook precies wat nodig is tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. Het trainen dan wel behouden van het uithoudingsvermogen, spierkracht en stabiliteit in combinatie met theorie omtrent de zwangerschap en bevalling is dan ook een goede combinatie voor een goede voorbereiding van deze bijzondere tijd.

Ik hoop jullie snel te zien bij Mam & Mo